4 November 2011, Nog steeds in het UMCG

Thomas kreeg vandaag een bloedtransfusie (i.v.m. een te laag HB) en een hartecho..Dit heeft hij vaker gehad i.v.m. de gevolgen voor de hartspier door de chemotherapie. Toen vanmorgen de cardioloog een echo maakte, bleef het even stil en vervolgens werd aan ons de vraag gesteld..’waar zat de tumor precies’?..Slik, ‘in zijn linkerhals’..Nu blijkt dat de cardioloog een verdikking tussen zijn hart en zijn wervelkolom heeft gezien. NEE, niet nog meer slecht nieuws!!
 
Vervolgens hadden we een gesprek met de IC-arts en de oncoloog, dit is nog niet eerder gezien op hartecho’s..dus..Dinsdag een CT-scan om te kijken hoe groot de verdikking is en of er sprake is van uitzaaiingen..en zit het op meerdere plekken??
 
Onze wereld stort weer in, alle hoop gevestigd op Houston, alles in gang gezet..we hebben een huis in Houston, behandelplan, paspoort voor Thomas etc. etc..Onze laatste hoop wordt weer weggenomen, het enige wat we willen is een kans, een kans voor lieve Thomas om te leven en een grote jongen te worden. Lieve lieve Thomas, papa en mama willen zo graag dat je een grote kerel wordt..lopen, fietsen, zwemmen, naar school en samen de wereld ontdekken..Lieverd het mag niet, het kan niet..
Pff weer in spanning..we houden van je..zoals je mama altijd zegt ‘ik hou zoveel van je..daar bestaat geen woord voor..”..