6 Oktober 2011, Zwitserland

De verzekering gaat de behandeling van protonenbestraling vergoeden! De verwachting is dat we begin november zullen vertrekken voor waarschijnlijk zo’n 2 maanden. Maar we zijn er nog niet……
Thomas heeft deze week een 5-daagse chemokuur gehad, nu heeft hij twee weken rust om te herstellen. Zijn bloedwaarden dalen enorm en zijn afweer is extreem laag, we moeten dus erg voorzichtig zijn. Over twee weken krijgt Thomas weer een 5-daagse chemokuur, hopelijk de laatste voor vertrek naar Zwitserland.
Op 21 oktober krijgt Thomas opnieuw een MRI-scan, dan wordt beoordeeld of deze chemo de groei voldoende heeft onderdrukt en of de tumor (nog steeds) op één plek zit….. want dat zijn wel de eisen voor behandeling in Zwitserland. We hebben pas zekerheid voor behandeling als Thomas daadwerkelijk de bestraling krijgt.

Erg spannend, maar we zitten nu al 13 maanden in een verschrikkelijk gevecht met chemokuren, operaties, scans en nu op weg naar bestraling. Laat het nu eens goed zijn, we hebben nog 1 kans en zolang er kansen zijn is er hoop. Zet hem op dappere stoere Thomas, we houden zo ontzettend veel van jou!

Nu zijn we druk om alles te regelen voor ons vertrek. Mocht iemand nog mensen kennen die in

Duitsland (Waldshut-Tiengen) of Zwitserland wonen in de buurt van het plaatsje Villigen of tussen Villigen en Zurich dan horen wij dit uiteraard heel graag. We zijn nog met spoed op zoek naar een woning met minimaal 2 slaapkamers.