4 mei 2012, MRI

We zijn vanmorgen vroeg vertrokken naar het UMCG. Eerst via de oncologie-poli voor het aanprikken van Thomas zijn VAP, dit moest i.v.m. de propofol voor de narcose (MRI). Ook werd Thomas zijn bloedbeeld (HB, Trombo, Leuco’s) en schildklierfunctie gecontroleerd, gelukkig prima.
 
Daarna zijn we met z,n 3-en naar de High Care gelopen, daar stond een bedje voor Thomas klaar. Ons lieve mannetje wist het al precies; ‘Niet goed’..en begon heftig NEE te schudden.., kleine man we gaan vanmiddag weer naar huis!
 
Om 10.00 uur werden we opgeroepen voor de MRI, bij papa op schoot onder narcose. Ook al is dit de 42e keer onder narcose, het zal nooit wennen. Gelukkig was Thomas weer erg dapper en viel hij rustig in slaap. We hebben ruim een uur gewacht en toen mochten wij weer bij Thomas, uiteindelijk werd hij op de HC weer met een grote lach wakker. Eind van de middag mocht zijn VAP naald er weer uit. We hebben nog een gesprek met de radiotherapeut en de oncoloog gehad, begin volgende week krijgen wij bericht over de uitslag.

 

3 gedachten over “4 mei 2012, MRI”

 1. Wat een dapper mannetje ook.. Tjemig..
  Heel veel sterkte voor jullie… Ik Duim..
  Gr Julia

 2. Heel veel sterkte gewenst met wachten. We weten dat dit nooit went!
  We hopen en bidden op een goede uitslag!
  We houden de weblog in de gaten! En wat een enorme kanjer is Thomas. Wat zullen jullie trots zijn! Terecht!!
  Hartelijke groet,
  Jan en Alice Priem

 3. Krijg elke keer kippevel als ik jullie stukje lees.
  Wat een dapper mannetje!
  Wensen jullie veel sterkte!!
  Gr Rolf, Sandra, Joyce en Lynn Jurjens

Reacties zijn gesloten.