15 mei 2012, bespreking MRI

We zijn vandaag naar het UMCG geweest om de MRI beelden van 4 mei te bespreken. Samen met de radioloog, oncoloog en radiotherapeut om tafel. Toen we de MRI beelden kregen te zien, is het altijd weer even slikken. De plek is nog zichtbaar in Thomas zijn nekje, maar is stabiel. Wat nu..wat heeft de bestraling dan gedaan?
 
De tumor neemt nog voor een gedeelte contrastvloeistof op, dit betekend actief weefsel. Maar of dit slechte kankercellen zijn of weefsel dat nog actief is i.v.m. het veranderen in litteken..dat is niet te zeggen. Het is nu qua formaat stabiel, dus positief. De artsen willen in oktober de scan met contrastvloeistof herhalen, om dan te vergelijken of er nog steeds sprake is van actieve cellen en of het niet groter is geworden. De oncoloog gaf nogmaals aan..het heeft tijd nodig om te bewijzen of het werkelijk goed is, anders..ja daar kunnen en willen wij niet aan denken. Thomas doet het zo goed, hij is vrolijk..een geweldige zoon, het moet goed zijn. Nu hopen en doorgaan en ondertussen genieten van onze kanjer, het valt niet mee maar wij laten onze angst en verdriet niet aan Thomas merken. Hij verdient alleen maar gezelligheid en vrolijkheid.!

3 gedachten over “15 mei 2012, bespreking MRI”

 1. Wat doen jullie het goed. Je kunt niet anders dan bij de dag leven en genieten van jullie geweldige lieve Thomas. Dat doen jullie ook!
  We hopen en bidden dat alles stabiel mag blijven en dat Thomas het zo goed mag blijven doen! Wat een zegen dat hij zo’n vrolijk mannetje is. Wat een voorbeeld!!!

  Hartelijke groet,
  Jan en Alice Priem

 2. Jullie zijn een stelletjes knapperts.. Ga zo door…. Kus Juul en haar mannen. xxx

 3. Wat heerlijk om te horen dat de uitslag voor nu positief is. Laten we hopen dat deze voor altijd positief blijft, wij duimen daar heel hard voor !

  Liefs
  Pim, Paula, Merel, Tijs, Daan* en Sterre

Reacties zijn gesloten.