14 juni 2014

3 juni 2014, Thomas is grote broer geworden, de dag dat ons 2e wondertje is geboren.

Lieve baby Sabeau

Op mijn wolkje kijk ik met trots naar beneden

een heel mooi meisje is geboren, lief en tevreden.

Altijd zal ik over jou waken, jij bent mijn zusje

en iedere avond voor het slapen gaan

stuur ik jou met al mijn liefde een kusje.

Je grote broer Thomas.  

Wat een enorm spannende en beladen dag, de maanden, dagen van de zwangerschap aftellen naar 3 juni 2014. De dag waarop wij wisten dat ons 2e wondertje geboren zou worden. Teveel meegemaakt om nu te denken dat het wel goed zal gaan, de spanning was enorm en de laatste uren voor de geplande keizersnee waren niet in woorden uit te leggen. Lieve Sabeau is om 8:49 uur geboren, wat een prachtig meisje. Net als haar grote broer een volle bos haar, een klein neusje en bolle wangen. Wat zijn wij enorm blij maar tegelijkertijd verdrietig om het gemis van Thomas. De emoties razen door mijn lijf, wat is Sabeau welkom maar het feit dat we nooit meer fysiek compleet zullen zijn wordt bevestigd.

Na een paar dagen mochten we met Sabeau naar huis, wat fijn en bijzonder. We hebben haar verteld; dit is ons huis, jouw huis, het huis van ons vieren. Tranen van geluk en verdriet; het besef dat Thomas zo lief voor zijn zusje geweest zou zijn, trots aan iedereen zou laten zien dat hij de grote broer is. Het voelt leeg, de wereld draait wederom door en wij staan stil in de pijnlijke gedachte hoe het had kunnen zijn.

Maar wat is het fijn om weer nodig te zijn voor ons meisje, te zorgen, liefde te geven en het weer zichtbaar papa en mama zijn. Wat zijn wij ontzettend gelukkig met onze dochter en zusje Sabeau Elaine.

P1010062_crop

 

10 gedachten over “14 juni 2014”

 1. Lieve Francis,

  Gefeliciteerd met jullie kleine meid en Thomas… Gefeliciteerd met jouw kleine zus. Een knuffelkind en een koesterkind. Niet zoals het hoort, maar vergeten doen jullie Thomas nooit en ik weet zeker dat Thomas het Sabeau gunt om zulke liefdevolle, warme ouders te hebben zoals hij dat ook bij jullie heeft gehad! Thomas is er wel…
  Geniet van jullie kleine meid, want ondanks het verdriet om jullie Thomas, MOGEN jullie van Sabeau genieten.
  Heel veel goeds, warmte en liefde gewenst voor de toekomst!!!

  Liefs, Ingrid xxx

 2. Hallo Francis en Peter,

  Wat is het toch allemaal weer prachtig verwoord, het gevoel zo herkenbaar en toch ook niet. En wat liggen vreugde en verdriet toch weer dicht bij elkaar, maar uit ervaring weet ik dat dit lieve kleine meisje voor veel vreugde en liefde gaat zorgen in jullie leven. Thomas zal zeker bij haar zijn, en er zullen straks ook vast herkenningen zijn, en dat maakt het ook weer bijzonder. Sabeau gaat haar broer zeker leren kennen, niet fysiek, maar wel uit jullie verhalen en de prachtige foto’s van hem.
  Wij wensen jullie heel veel geluk en geniet van het ouderschap, dat gaat jullie ongetwijfeld goed af 😉 Liefs Bernie, Nyreen, Xandor, Yhoran♥ en Veroní.

 3. Lieve Francis, Gefeliciteerd met jullie kleine meid en heel veel geluk samen en geniet er van .

 4. Gefeliciteerd met jullie dochter en Thomas z’n kleine zusje. Heel veel geluk samen. Het is jullie zo ontzettend gegund.

 5. geweldig mooi geniet van haar . en ook van jullie verhaal . het leven is soms niet te begrijpen

 6. Lieve Francis, Peter en engeltje Thomas.

  Van harte gefeliciteerd met jullie dochtertje en zusje.

  Liefs,
  Sandra Moddemeijer-Westhuis

 7. Gefeliciteerd met jullie mooie,lieve meisje.
  Thomas jij gefeliciteerd met je zusje lieverd, ik weet zeker dat je haar kent!
  Ik wens jullie alle goeds!

  Liefs, Yvonne Ockeloen.
  mama van een engeltje* en 4 bengeltjes

Reacties zijn gesloten.